1 de setembre del 2022

Les darreres fotos en paper.

Repassant el que hi havia a una de les varies lleixes de llibres i altres materials oblidats pel temps n’ha sortit un grapat de fotografies en paper que van ser les darreres que vaig fer amb “carret” per revelar. Méthode traditionnel. Són del primer trimestre de 2004 i encara estaven dins la funda de la botiga que les va revelar amb els clixés de pel·lícula corresponents, datada el 14/4/04.

Les imatges van de la celebració dels aniversaris familiars d’aquells dies, febrer, març, i de l’anada a Bèlgica per l’abril a veure els Molsosa per esbargir-nos.

Vam estar a Brussel·les per Setmana Santa a casa en Pep i la Montse i vam fer alguna excursió pels voltants, recordo Dordrecht a Holanda. Jo havia de decidir plegar de l’Ajuntament ja que a les eleccions generals del març havia obtingut acta de diputat al Congrés. En vam reflexionar plegats. Calia tancar etapa. Després de les eleccions locals del 2003, novament reeixides per sisena vegada, m’ho vaig passar malament. Ja portava massa temps, tot aconduïa a una meta. Ho faria a la tornada.


1 de setembre.