Quan em van anunciar
que prenien nota de la comanda que els havia fet d’un lot dels seus productes,
de formatges variats, em van dir: ¡Nuestras cabras están más felices ahora, Manuel!, Ho vaig trobar
sensacional des del punt de vista comercial. Suposo que ells també estaven feliços per
haver aconseguit una comanda més.
Vaig comprar per Internet formatge a una petita empresa, això
sembla, de Cartagena ja que el seu anunci em va fer somriure i els ho vaig
voler agrair. Quesos de Cabra 100% Naturales ·
Sabores de Tallante – Sabores De Tallante
Si hay algo que tenemos claro, es que
nuestros quesos de cabra son fruto de cuidar a las cabras como un bien muy
preciado.
NUESTRAS CABRAS SON FELICES
Escuchan Mozart, Chopin y Beethoven. Si
alguna vez has estado cerca de una cabra, sabrás que son sumamente asustadizas,
y se estresan con facilidad. En días de aire, o de mucho ruido, todas ellas
gozan de música para enmascarar los posibles ruidos que se produzcan en las
instalaciones, y conseguir así que estén relajadas, sin sobresaltos.
Bé, tot això demostra ganes de
vendre i de cridar l’atenció del possible client amb uns arguments potser “naifs” però molt simpàtics. De fet,
tenir algun formatge a la nevera –pels que som formatgers (controlats per culpa
del colesterol)- mai ve de més.
Si a més ets una mica “tastaolletes” d’aquests productes
gastronòmics tens per triar i remenar. Sí, França
és la terra del mil i un formatges, tal com explicava traslladant-ho a la
política el general De Gaulle; Itàlia té
també formatges molt bons, el pecorino trufat que venen a La Xarcuteria del
costat de casa, és excel·lent; els
suïssos són els reis, des de l’Sbrinz al Gruyére, i la fondue!
Però a Espanya en tenim de tots, bons i a tot
arreu. Així, puc anar triant i variant. Una oferta de vi de Rueda, d’una bodega de La Seca (poble del costat) venia
acompanyat d’un molt bon formatge d’ovella de Serrada (tot a Valladolid), Campoveja
trufat. El “sarró de cabra” de Montbrú, del
Moianès, ha resultat també excel·lent i el seu “Cheesefuet”
una sorpresa. Un assortit de Sant Gil d’Albió, tenia una porció de “El gran Pep”, de cabra, sensacional.
Ara, diumenge, tastarem els de “sabores
de Tallante”.
Tenen molt bona pinta. Veurem.
Gracias, Santy, por la nota manuscrita con la que acompañaste el envío.
4 de febrer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada