27 d’abril del 2021

Velocitat de creuer. Atrapant el temps perdut.

Anàvem fent presentacions de llibres d’una forma més o menys (menys que més) regular fins que va arribar la pandèmia. La darrera de la vella normalitat va ser al febrer del 2020, presencial a la sala d’actes de la biblioteca Pompeu Fabra. L’amic i autor Josep Roca Trescents pràcticament s’ho va fer tot sol. Després… aturada.

La tornada ja no seria igual. Va ser ja al desembre de l’any passat on en Joan Armangué va ser el conillet d’índies de la “nova normalitat”, virtual. Per Zoom i tothom des de casa o allà on fos. Al gener vam portar en Gabi Colomé coincidint amb al mateix dia de la pressa de possessió de nou President dels USA . Vam aturar-nos altra cop pel febrer respectant la campanya electoral a les catalanes. Pel que es veu fins avui, no feia falta, ens han pres el pèl. Pel març vam tenir a l’Albert Cañigueral que feia temps que estava “contractat” i en Lluis Foix. A l’abril ja a tota màquina: Joan Coscubiela, Miquel Fañanàs, Jordi Amat i ens aturem en el Sant Jordi.

Però això ja no para. Amb rumb ferm fem via. Les propostes de publicitat (aquesta encara provisional) pels dos propers mesos:




























Fins a l’estiu continuarem per Zoom que no funciona pas malament i n'anem aprenent el “tranquillo”, sobre la marxa, i intentant, amb errades, anar millorant. Després de l’estiu i les vacances, veurem. Veurem com està i com ha quedat el panorama. Potser ens empescarem una solució mixta, o continuarem igual. El que sí, després de l’experiència d’aquests darrers temps, la solució virtual pot continuar. Valorarem avantatges i inconvenients.

Vinga! Anem‘hi! Hi ha molt a conèixer, escoltar, parlar, debatre,... Seguim!

 

27 d’abril. La Moreneta. “Rosa d’abril....”