Em va fer gràcia veure l’anunci dels canelons de Casa Mas
per la tele. Segurament deuen ser bons, al menys fan bona cara. Però no vaig
poder deixar de pensar que certament els canelons que fa la mestressa a casa, a
can Mas, són molt bons i que no hem d’anar a buscar-los ja fets.
Sí, li porten la seva feina, cal anar a comprar la carn i fer el farcit, la pasta El Pavo, la tradicional,
cuinar-los i guardar-los ja que els prepara amb una mica de temps, fer la beixamel
al darrer moment i posar-los al forn que el formatge quedi ben rosset. És el
primer plat, tradicional, de la diada de Sant
Esteve. Tothom, els menuts també, en repeteix algun més, són boníssims!
Estalviar-se la feina, per manca de temps, de ganes o d’habilitat
(encara que no és un plat tant difícil de fer) potser és conseqüència de la
vida o de les disponibilitats que tenim avui i així s’obre un nínxol de mercat
que els emprenedors atents aprofiten.
Ben fet, enhorabona per ells, èxits!
No sé pas que ens depararà el futur, però mentre hi hagi a
casa una bona cuinera com les de sempre seran millors els de casa, de can Mas. Tant mateix per celebrar-los-hi
i assaborir-los amb delit.
Que per molts anys, mestressa!
26 de desembre, Sant Esteve.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada