4 de febrer del 2021

Les cabres felices.

Quan em van anunciar que prenien nota de la comanda que els havia fet d’un lot dels seus productes, de formatges variats, em van dir: ¡Nuestras cabras están más felices ahora, Manuel!,  Ho vaig trobar sensacional des del punt de vista comercial. Suposo que ells també estaven feliços per haver aconseguit una comanda més.




Vaig comprar per Internet formatge a una petita empresa, això sembla, de Cartagena ja que el seu anunci em va fer somriure i els ho vaig voler agrair. Quesos de Cabra 100% Naturales · Sabores de Tallante – Sabores De Tallante





Si hay algo que tenemos claro, es que nuestros quesos de cabra son fruto de cuidar a las cabras como un bien muy preciado.

NUESTRAS CABRAS SON FELICES

Escuchan Mozart, Chopin y Beethoven. Si alguna vez has estado cerca de una cabra, sabrás que son sumamente asustadizas, y se estresan con facilidad. En días de aire, o de mucho ruido, todas ellas gozan de música para enmascarar los posibles ruidos que se produzcan en las instalaciones, y conseguir así que estén relajadas, sin sobresaltos.

Bé, tot això demostra ganes de vendre i de cridar l’atenció del possible client amb uns arguments potser “naifs” però molt simpàtics. De fet, tenir algun formatge a la nevera –pels que som formatgers (controlats per culpa del colesterol)- mai ve de més.

Si a més ets una mica “tastaolletes” d’aquests productes gastronòmics tens per triar i remenar. Sí, França és la terra del mil i un formatges, tal com explicava traslladant-ho a la política el general De Gaulle; Itàlia té també formatges molt bons, el pecorino trufat que venen a La Xarcuteria del costat de casa, és excel·lent; els suïssos són els reis, des de l’Sbrinz al Gruyére, i la fondue! Però a Espanya en tenim de tots, bons i a tot arreu. Així, puc anar triant i variant. Una oferta de vi de Rueda, d’una bodega de La Seca (poble del costat) venia acompanyat d’un molt bon formatge d’ovella de Serrada (tot a Valladolid), Campoveja trufat. El “sarró de cabra” de Montbrú, del Moianès, ha resultat també excel·lent i el seu “Cheesefuet” una sorpresa. Un assortit de Sant Gil d’Albió, tenia una porció de “El gran Pep”, de cabra, sensacional.

Ara, diumenge, tastarem els de “sabores de Tallante”. Tenen molt bona pinta. Veurem.




Gracias, Santy, por la nota manuscrita con la que acompañaste el envío.

4 de febrer.