26 d’agost del 2021

Pinzellades estiuenques. Avui, sí.

Aquesta vegada el motor de la bicicleta no ha fallat i hem pogut complir l’objectiu de pujar a Els Àngels de Girona per ambdós costats. Aparcat el cotxe a Bordils, hem agafat la carretera cap a Madremanya, tot anant fent cames, i a la dreta hem enfilat cap al Santuari dels Àngels. Fa unes setmanes, en la primera temptativa que vam fer, el motor de la bicicleta elèctrica va fer figa i vam haver d’abandonar l’intent havent arribat com vam poder (com vaig poder, jo. El meu acompanyant té cames i encara és sanguini).

Avui no hi ha hagut cap problema, la primera tirada fins dalt és curta, però exigent. Reposar uns moments a la cruïlla que du al Santuari i cap avall, fins a l’encreuament amb la variant de la N-II de la vall de Sant Daniel a l’entrada de Girona.  L’asfalt de la carretera aquí és molt rugós i ens ha semblat que patíem a la pujada. Mitja volta i cap amunt. Per aquest cantó l'ascensió és més llarga encara que  té uns trossos molt assequibles i en general hem pujar amb  comoditat, més que per l’altra banda. Altra vegada a dalt ens hem dirigit a l’hostal assedegats a fer una cerveseta i reposar de l’esforç. Ens hi hem quedat a dinar. El temps era molt bo encara que hi havia una mica de calitja a les llunyanies que esborronava les siluetes dels Pirineus, però es veia molt bé tant Girona com tot l’Empordà.


La baixada, de retorn a Bordils, una delícia, a tota vela, encara que el sol a primera hora de la tarda collava de valent, 32 graus.



Hem complert la quarta etapa del Beer Bike Tour. Ens queda la darrera programada d’aquest any, pujar a La Bonaigua. El mes que ve.

Ja estem pensant en el Beer Bike Tour del 2022. Ens atrevirem amb el Mont Ventoux? Ja, ja, ja,...L'ascension du Mont Ventoux en vélo électrique en mode père-fils (ventouxprovence.fr) 

26 d’agost.