18 de gener del 2021

Vergonya aliena.

Estic content de que l’associació a la que pertanyo (entre d’altres) Federalistes d’Esquerra hagi manifestat per boca del seu President en roda de premsa que estan treballant en la presentació d’un recurs contenciós administratiu contra el Decret 1/2021 (compte!, el primer que es fa aquest any) del Vicepresident del Govern de la Generalitat en substitució de la presidència de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda (¡toma ya!) del de dissabte passat de deixar sense efecte la convocatòria (ajornar, suspendre, veure què passa,...) de les eleccions autonòmiques previstes pel proper 14 de febrer, recurs que presentaran convenientment treballat en els propers dies dins del termini establert normativament per fer-ho.

En castellà hi ha allò de la “verguenza ajena” que és el que sentim molts ciutadans i ciutadanes de Catalunya en aquest moment. No els cau la cara de vergonya? Segurament no, ja que fa temps que l’han perduda.

Unes "piulades" que he fet aquests dies:

“Ells” fan trampes. Si els ho permetem, guanyen. Si ho denunciem i els ho impedim, pretenen guanyar també. Sense vergonya, són uns poca...

Si el parlamentaris “indepes” haguessis escollit un President nou després d’en Torra no estaríem ara on estem. Per tant, de qui és la responsabilitat del q ens passa?

I ja estàvem en la pandèmia, oi? Quanta irresponsabilitat


18 de gener.